Teljes útzár várható: mutatjuk, mely autópályát érinti

MTI   
  Megosztom
Teljes útzár várható: mutatjuk, mely autópályát érinti

Teljesen lezárják az M1-es autópályát vasárnap reggel a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között vadkihajtás miatt - közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint a pályát előreláthatólag 8 órától 10 óráig zárják le a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei Nagyegyháza és Óbarok térségében.

Az autópálya forgalmát mindkét irányból az 1-es számú főútra terelik

- tették hozzá a szakemberek.

Egy célzott akcióról van szó. Már több visszajelzést kaptunk, hogy a pálya említett szakasza mellett szarvast láttak

- mondta Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Mivel az M1-es ezen szakaszán a vadvédő háló távolabb van az úttesttől, így egy mintegy 50 ezer négyzetméteres, erdős területet zárnak körbe, ahol - a szakemberek vélekedése szerint - megbújhatott egy szarvas.

Az illetékes vadásztársaság, a rendőrség és a közút szakemberei vasárnap az említett időpontban megpróbálják a pályán kívülre hajtani a vadat

- magyarázta a szakértő.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

út

autópálya

m1

m1-es autópálya

lezárás

útlezárás