Fontos változás a vasúton: módósul a menetrend hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás a vasúton: módósul a menetrend hétvégén

Zöldterület-karbantartási munkálatok miatt a hétvégén több vonat nem a megszokott időben közlekedik, illetve néhány járat kimarad a menetrendből.

Módosul a menetrend a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon, mivel Rákoshegy és Maglód között január 25-én és 26-án, 7 órától 15 óráig az egyik vágány mellett, a biztonságos vasúti közlekedés fenntartása érdekében növényzetgyérítést és zöldterület-karbantartást végeznek.

A munkálatok miatt a hétvégén nem közlekednek a Keleti pályaudvar–Sülysáp viszonylatú, S60-as jelzésű elővárosi személyvonatok és kimarad a menetrendből a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra 7:01-kor induló S60-as jelzésű személyvonat is.

Az utasok a Keleti pályaudvar–Szolnok közötti, Z60-as jelzésű zónázó vonatokkal utazhatnak, amelyek a kimaradó S60-as vonatok indulási idejében közlekednek, minden állomáson és megállóhelyen megállnak, a Szolnok Abonyi út elnevezésű megálló kivételével

- közölte a társaság.

A vágányzár a nemzetközi vonatokat is érintir: a 367-es számú Hargita InterCity a Keleti pályaudvarról 10 perccel korábban, 7:30-kor indul Brassóba.

A Budapestre tartó nemzetközi vonatok 5 perccel később érkeznek meg a Keletibe: Bukarestből az Ister InterCity (IC) 8:55-kor, Lőkösházáról a Viharsarok IC 9:55-kor két gyorsvonat 10:55-kor, valamint 13:55-kor, Temesvárról a Körös InterCity 11:55-kor, Békéscsabáról két gyorsvonat 12:55-kor és 14:55-kor, továbbá Kolozsvárról a Transilvania–Szamos EuroCity 14:25-kor.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

máv

máv menetrend

változás

módosulás