Árokba csúszott egy kamion: mutatjuk, hol várható útlezárás

MTI   
  Megosztom
Árokba csúszott egy kamion: mutatjuk, hol várható útlezárás

Teljes szélességében lezárták a Székesfehérvárt Szekszárddal összekötő 63-as főutat Cece térségében egy árokba csúszott kamion miatt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság péntek délelőtt a honlapján

Cece térségében egy tehergépjármű árokba csúszott. Egy árokba csúszott tehergépjármű műszaki mentése miatt 2020. január 24-én előreláthatólag 10 óra 30 perctől teljes útlezárás van érvényben a 63-as számú főút 47-es kilométerénél, Cece térségében.

A gépjárművezetők az érintett útszakaszt Alap, valamint Sáregres települések felé tudják elkerülni. Az autósok Alap, illetve Sáregres felé tudják elkerülni a baleset helyszínét.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

kamion

baleset

útlezárás