Koronavírus: szinte hihetetlen, mivel védekeznek az önkéntes karanténban Bódi Gusztiék

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: szinte hihetetlen, mivel védekeznek az önkéntes karanténban Bódi Gusztiék

Tizenegymillió embert zártak karanténba a vírus gócpontjának számító Vuhan városában. Az utcák üresek, az em­berek négy fal közé szorultak. A katasztrófafilmekbe illő el­zártság ugyanakkor még jobban összekovácsolja a lakosságot. Az érintett területeken több magyar is tartózkodik, köztük Bódi Guszti és neje, Margó is a festői szépségű Thaiföldön töltik téli pihenésüket. A Kínához vi­szonylag közel eső országban igen magas fokú készültség van érvényben a rettegett koronavírus miatt ugyanis rengeteg kínai turista fordul meg a pihenőhelyen - írja a Borsonline.

Ahogy a portál beszámolt róla, külföldön tartózkodik az ismert zenészházaspár, Bódi Guszti és neje, Margó is. Útjuk alatt viszotn a Bódi-házaspár komoly döntést hozott: hazatérésük után önként karanténba vonulnak.

Az elején nagyon megijedtünk, igyekszünk figyelni, ha hazamegyünk, akkor bármi is lesz, kivizsgáltatjuk magunkat. A helyi hatóságok nagyon felkészültek, hőszkennerekkel fi­gyelik az embereket, vigyáznak ránk. Ami kicsit aggasztó, hogy egy kínai nővérke szerint az ottani hatóságok eltitkolják a betegek valódi számát, ami sokkal nagyobb, mint amit korábban mondtak. Mi most az utcán nem eszünk, csak a bevált helyeinken, vagy Margó főz, most is éppen egy gulyáslevest készít vacsorára. Az utcán a tuktukon maszkot viselünk, biztos, ami biztos, hiszen cseppfertőzéssel is terjed a koronavírus

– mesélte Guszti az eddig kint töltött napokról.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bódi guszti

bódi margó

koronavírus

védekezés

vírus

betegség

gulyásleves

gulyásleves recept