Koronavírus: szinte hihetetlen, mivel védekeznek az önkéntes karanténban Bódi Gusztiék

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: szinte hihetetlen, mivel védekeznek az önkéntes karanténban Bódi Gusztiék

Tizenegymillió embert zártak karanténba a vírus gócpontjának számító Vuhan városában. Az utcák üresek, az em­berek négy fal közé szorultak. A katasztrófafilmekbe illő el­zártság ugyanakkor még jobban összekovácsolja a lakosságot. Az érintett területeken több magyar is tartózkodik, köztük Bódi Guszti és neje, Margó is a festői szépségű Thaiföldön töltik téli pihenésüket. A Kínához vi­szonylag közel eső országban igen magas fokú készültség van érvényben a rettegett koronavírus miatt ugyanis rengeteg kínai turista fordul meg a pihenőhelyen - írja a Borsonline.

Ahogy a portál beszámolt róla, külföldön tartózkodik az ismert zenészházaspár, Bódi Guszti és neje, Margó is. Útjuk alatt viszotn a Bódi-házaspár komoly döntést hozott: hazatérésük után önként karanténba vonulnak.

Az elején nagyon megijedtünk, igyekszünk figyelni, ha hazamegyünk, akkor bármi is lesz, kivizsgáltatjuk magunkat. A helyi hatóságok nagyon felkészültek, hőszkennerekkel fi­gyelik az embereket, vigyáznak ránk. Ami kicsit aggasztó, hogy egy kínai nővérke szerint az ottani hatóságok eltitkolják a betegek valódi számát, ami sokkal nagyobb, mint amit korábban mondtak. Mi most az utcán nem eszünk, csak a bevált helyeinken, vagy Margó főz, most is éppen egy gulyáslevest készít vacsorára. Az utcán a tuktukon maszkot viselünk, biztos, ami biztos, hiszen cseppfertőzéssel is terjed a koronavírus

– mesélte Guszti az eddig kint töltött napokról.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bódi guszti

bódi margó

koronavírus

védekezés

vírus

betegség

gulyásleves

gulyásleves recept