Nem várt látogató: videóra vették a Nyírszőlős utcáin sétáló állatot

HelloVidék   
  Megosztom
Nem várt látogató: videóra vették a Nyírszőlős utcáin sétáló állatot

Sok helyen olvasni manapság, hogy a gyérülő forgalom, a kiürülő közterületek miatt számos helyen a természet visszahódít egy-egy darabkát magának civilizációnk épített környezetéből. Ez történhetett Nyírszőlősön is - írja a szon.hu.

Róka zavarta meg Nyírszőlős utcájának békéjét. Úgy közlekedett az úton, olyan természetességgel, mintha az lenne a furcsaság, ha autó használja az aszfaltcsíkot. Ahogy a portál írja, a levadászva fedélzeti kamerája csípte el a kedves és egyben elgondolkodtató jelenetet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyírszőlős

szabolcs-szatmár-bereg megye

róka

utazás

út

autó

videó