Nem várt látogató: videóra vették a Nyírszőlős utcáin sétáló állatot

HelloVidék   
  Megosztom
Nem várt látogató: videóra vették a Nyírszőlős utcáin sétáló állatot

Sok helyen olvasni manapság, hogy a gyérülő forgalom, a kiürülő közterületek miatt számos helyen a természet visszahódít egy-egy darabkát magának civilizációnk épített környezetéből. Ez történhetett Nyírszőlősön is - írja a szon.hu.

Róka zavarta meg Nyírszőlős utcájának békéjét. Úgy közlekedett az úton, olyan természetességgel, mintha az lenne a furcsaság, ha autó használja az aszfaltcsíkot. Ahogy a portál írja, a levadászva fedélzeti kamerája csípte el a kedves és egyben elgondolkodtató jelenetet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyírszőlős

szabolcs-szatmár-bereg megye

róka

utazás

út

autó

videó