Óriásit változik a menetrend: vonat helyett pótlóbusz jár csak ezen a szakaszon

MTI   
  Megosztom
Óriásit változik a menetrend: vonat helyett pótlóbusz jár csak ezen a szakaszon

A június 19-ig tartó időszakban egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szerencs és Nyíregyháza között.

Vonatpótló buszok járnak Szerencs és Nyíregyháza között május 8-tól felújítási munkálatok miatt - tájékoztott szerdán a Mávinform. A közlemény szerint a június 19-ig tartó időszakban egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szerencs és Nyíregyháza között az utasok InterCity-k helyett közvetlen IC-pótlóbuszokkal utazhatnak, melyek csak Tokajban állnak meg.

A vonalszakaszon komplex felújítást végeznek a vasúti pályán, állomások vágányain és a felsővezetékein, közölte a Mávinform.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szerencs

nyíregyháza

vonat

vonatpótló

busz

közösségi közlekedés