Gulyás Gergely: mégis mehetnek a budapestiek vidékre

MTI   
  Megosztom
Gulyás Gergely: mégis mehetnek a budapestiek vidékre

Fontos pontosító kijelentést tett a csütörtök délelőtti Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, ami a kijárási korlátozás alatt lévő fővárosiakat és Pest megyeieket érinti - írja a Pénzcentrum.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy az önkormányzatokkal való együttműködés is biztosított, ami alapján meglepve olvasták Karácsony Gergely szerdai levelét. A miniszter szerint úgy tűnik, hogy Karácsony Gergely véleménye megváltozott és már újranyitná Budapestet is.

Ha megkeres a főpolgármester, nyitottak vagyunk a kijárási korlátozások áttekintésére

- fogalmazott.

Gulyás Gergely szerint a fertőzés lassult csökken az új fertőzöttek száma, de továbbra is látni a területi különbségeket, ezért arra kért mindenki, hogy hordja a szájmaszkot a tömegközlekedési eszközökön és a boltokban. Kiemelte, hogy a korábbi kijárási korlátozásokról szóló rendeletben meghatározták a feltételeket: ha valaki el akarja hagyni az ingatlanát, megteheti a felsorolt indokok mentén.

A fővárosiak és a Pest megyeiek is meglátogathatják a vidéki ingatlanjukat. Nincs lezárás Budapest és Pest megyére vonatkozóan, nincs megkülönböztetés a vidékiek és a fővárosiak között ebben a tekintetben

- hangsúlyozta és hozzáfűzte, hogy mindenhol be kell tartani a biztonsági szabályokat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kijárási korlátozás

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

védekezés

gulyás gergely