Sokan már most lecsaptak a pünkösdi szállásokra: ezek lehetnek a legnépszerűbb helyek

MTI   
  Megosztom
Sokan már most lecsaptak a pünkösdi szállásokra: ezek lehetnek a legnépszerűbb helyek

Már most hatalmas az érdeklődés a május végi hosszú hétvége szálláslehetőségei iránt. A falusi turizmus szálláshelyein nincsenek nagy tömegek és ez most kifejezetten előny, hiszen alacsonyabb a fertőzés kockázata.

Sok vendégre számítanak pünkösdkor a falusi turizmusban, már most nagy az érdeklődés a május végi hosszú hétvége szálláslehetőségei iránt. A falusi turizmusra jellemző, hogy nincsenek nagy tömegek, a vendégek nem is mindig találkoznak egymással, ami most kifejezetten előny, hiszen alacsony a fertőzés kockázata ezeken a helyeken.

Frankó Pál elmondta azt is, hogy a falusi turizmus szálláshelyein ugyan jellemzően egy-egy hétvégét töltenek el a vendégek, de bíznak benne, hogy a külföldi utazások visszaszorulásával nőni fog a vendégéjszakák száma.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pünkösd

hosszú hétvége

utazás

hétvége

falusi

turizmus