Egyre több helyen oldják fel a korlátozásokat: ezekre a népszerű helyekre már szabadon utazhatunk

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre több helyen oldják fel a korlátozásokat: ezekre a népszerű helyekre már szabadon utazhatunk

Az enyhítő intézkedéseknek megfelelően a következő napokban és jövő héten a Pilisi Parkerdő Zrt. több eddig a koronavírus-járvány miatt zárva tartó intézménye, erdei iskolák, szálláshelyek és arborétumok nyithatnak meg.

A kormány kijárási korlátozást enyhítő intézkedéseinek megfelelően ezen a héten és a jövő héten kinyitnak a Pilisi Parkerdő Zrt. kezelésében lévő, eddig zárva tartó intézmények, erdei iskolák, szálláshelyek, arborétumok. Túrák, kirándulások a járványügyi előírások betartásával továbbra is tarthatók, az erdő látogatása lehetséges.

  • Május 19-étől, keddtől kinyit a visegrádi Fellegvár, de a beltéri kiállítások még nem látogathatóak. A nyitva tartás nem változik: a vár 9 és 18 óra között tekinthető meg, belépő 17:30-ig váltható. A jegyárak az alábbiak szerint módosulnak: sétáló felnőtt jegy 1000 forint, sétáló diák- és nyugdíjas jegy 500 forint.
  • Szintén május 19-én, kedden nyit a visegrádi Bertényi Miklós Füvészkert.
  • A pilisszentkereszti Som-hegyi Turistaház május 19-től, keddtől várja a vendégeket.
  • Május 22-étől, péntektől látogatható a Budakeszi Arborétum.
  • A visegrádi Mogyoró-hegyen lévő Madas László Erdészeti Erdei Iskola május 25-étől, hétfőtől fogadja az iskolásokat. Az erdei iskolában egyelőre napközis foglalkozásokat tartanak, ottalvós táborok még nem indulnak.
  • A Budakeszi Vadaspark a hétfői nappal kinyitott, látogatható.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

pilis

pilisi parkerdő

arborétum

kirándulás