Változások a Balatonon: váratlan meglepetés érheti a tóra érkezőket

HelloVidék   
  Megosztom
Változások a Balatonon: váratlan meglepetés érheti a tóra érkezőket

A balatoni kompokon három és fél év után változott a teljes árú személyjegy díja. A menetrendi hajóközlekedés esetében csak a legrövidebb útvonalakat jelentő „I-es” díjzóna teljes árú személyjegyének ára nőtt 100 forinttal - írja a hirbalaton.hu.

A portál információi szerint június 1-től 100 forinttal emelkedett a balatoni kompokon a teljes árú személyjegy díja. A Balaton-parti településeket összekötő menetrendi hajóközlekedés esetében csak a legrövidebb útvonalakat jelentő „I-es” díjzóna teljes árú személyjegyének ára nőtt, a a további három díjzóna esetében a menetjegy árak nem változtak.

A portál megkeresésére a BAHART elmondta, hogy szintén 100 forinttal emelkedett az egyórás sétahajózás díja és programhajókat egyelőre nem indít a társaság. A 2020. évi szolgáltatási díjakról az üzleti terv elfogadásakor a BAHART közgyűlése döntött. Kollár József, a cég vezérigazgatója felidézte, hogy a menetjegy ára 2017. január 1-től változott legutoljára, így az eddig alkalmazott díj közel 3,5 éven keresztül nem módosult.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

balaton

komp

közlekedés

utazás

hajózási szakember

bahart