Változások a Balatonon: váratlan meglepetés érheti a tóra érkezőket

HelloVidék   
  Megosztom
Változások a Balatonon: váratlan meglepetés érheti a tóra érkezőket

A balatoni kompokon három és fél év után változott a teljes árú személyjegy díja. A menetrendi hajóközlekedés esetében csak a legrövidebb útvonalakat jelentő „I-es” díjzóna teljes árú személyjegyének ára nőtt 100 forinttal - írja a hirbalaton.hu.

A portál információi szerint június 1-től 100 forinttal emelkedett a balatoni kompokon a teljes árú személyjegy díja. A Balaton-parti településeket összekötő menetrendi hajóközlekedés esetében csak a legrövidebb útvonalakat jelentő „I-es” díjzóna teljes árú személyjegyének ára nőtt, a a további három díjzóna esetében a menetjegy árak nem változtak.

A portál megkeresésére a BAHART elmondta, hogy szintén 100 forinttal emelkedett az egyórás sétahajózás díja és programhajókat egyelőre nem indít a társaság. A 2020. évi szolgáltatási díjakról az üzleti terv elfogadásakor a BAHART közgyűlése döntött. Kollár József, a cég vezérigazgatója felidézte, hogy a menetjegy ára 2017. január 1-től változott legutoljára, így az eddig alkalmazott díj közel 3,5 éven keresztül nem módosult.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

balaton

komp

közlekedés

utazás

hajózási szakember

bahart