Végre kinyitnak ezek a vidéki szállodák: hétvégétől már itt is pihenhetünk

MTI   
  Megosztom
Végre kinyitnak ezek a vidéki szállodák: hétvégétől már itt is pihenhetünk

A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A megváltozott körülményekre tekintettel az általánostól sokkal rugalmasabb foglalási feltételeket kínálnak.

Pénteken megnyitja kapuit a vendégek előtt a gyulai Erkel, a tapolcai Pelion és a nyíregyházi Sóstó szálloda, ezzel hétre nő az ismét igénybe vehető Hunguest Hotels szállodák száma. Júniusban és júliusban folytatódik azon szállodák újranyitása, amelyek nem állnak tartós felújítás alatt - tájékoztatott a szállodavállalat. Az újabb szállodák a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett nyílnak meg pénteken - hangsúlyozta közleményében a Hunguest Hotels. Az újranyitást meg is előzik fokozott járványügyi óvintézkedések: a Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk még az újranyitás előtt vizsgát tesz.

A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek el, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

Az újra megnyitandó szállodákban az ausztriai Heiligenblutban június 17-től, Murau-Kreischbergben június 26-tól, a montenegrói Herceg Noviban pedig június 20-tól lehet szálláshelyet foglalni. Az európai hírű gyógyvízkinccsel rendelkező bükfürdői és egerszalóki Hunguest Hotelek július elsejétől várják a kikapcsolódásra vágyókat. A belföldön piacvezető szállodalánc a megváltozott körülményekre tekintettel az általánostól sokkal rugalmasabb foglalási feltételeket kínál: június végéig a lemondás és az átfoglalás - akár 48 órával az érkezés előtt is - kötbérmentesen megtehető.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

hotel

szálloda

hunguest

foglalás