Kiderült: ekkor rohamozzák meg a külföldi turisták a népszerű magyar üdülővárost

Magyar Nemzet   
  Megosztom
Kiderült: ekkor rohamozzák meg a külföldi turisták a népszerű magyar üdülővárost

Érezhetően nő az érdeklődés az üdülőrégió iránt, késve ugyan, de augusztus közepén remélhetőleg az üdülőjárat-szezon is beindul. 7 német városból érkeznek vendégek a nyugat-balatoni nemzetközi repülőtérre.

Csaknem biztos, hogy augusztus 15-én megérkezik a Czech Airlines légitársaság első chartergépe Düsseldorfból a sármelléki repülőtérre – értesült a Magyar Nemzet. Idén még nem landolt üdülőjárat a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton. A gép már aznap visszaindul Németországba a hévízi gyógyüdülésre készülő berlini utasokért, és annak érdekében, hogy a sármelléki légikikötő megadja a módját a régen várt szezonkezdésnek, a torony ugyanezen a napon egy Frankfurtból érkező Lufthansa-gépnek is leszállási engedélyt ad.

A Hévíz-Balaton Airport Kft. ügyvezető igazgatója, Benkő Attila elmondta: eddig csak kereskedelmi és sportgépeket fogadtak.

Érezhetően nő az érdeklődés az üdülőrégió iránt, késve ugyan, de augusztus közepén remélhetőleg az üdülőjárat-szezon is beindul

- nyilatkozta.

Továbbra is hét német városból, Düsseldorfból, Frankfurtból, Hamburgból, Berlinből, Lipcséből, Erfurtból és Drezdából érkeznek vendégek a nyugat-balatoni nemzetközi repülőtérre, amelynek nettó árbevétele 2019-ben megközelítette a kétszázmillió forintot.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

üdülés

hévíz

turizmus

nemzetközi repülőtér