Fontos útszakaszt zárnak le a vidéki városban: augusztusig tarthat a munka

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos útszakaszt zárnak le a vidéki városban: augusztusig tarthat a munka

Június 29-től lezárják a Várkerület egy részét (Ötvös utca és Széchenyi tér közötti szakasz) útfelújítási munkálatok miatt. Várhatóan augusztus végéig tart az útlezárás - írja a Kisalföld.

A portál információi szerint Sopronban lezárják a Várkerület egy részét (Ötvös utca és Széchenyi tér közötti szakasz) útfelújítási munkálatok miatt június 29-től.

A Strabag felhívta a figyelmet, hogy a munkaterület környékén torlódásra kell számítani. Hozzáfűzték, hogy várhatóan augusztus végéig tart az útlezárás, addig pedig arra kérik a lakosságot, hogy vegyék figyelembe a munkálatok miatt kihelyezett közlekedési táblákat, jelzéseket és fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

sopron

közlekedés

lezárás