Figyelmeztet a MÁV: ezeken a vonalakon több mint egy órás késéssel számolnak

MTI   
  Megosztom
Figyelmeztet a MÁV: ezeken a vonalakon több mint egy órás késéssel számolnak

Jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon. Az ezen a vonalon közlekedő vonatok 70-120 perces késésekkel közlekednek.

A Mávinform tájékoztatása szerint jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, mert a Nyugati pályaudvar bevezető szakaszán meghibásodott a biztosítóberendezés.

A szegedi InterCity vonatok csak Cegléd és Szeged között közlekednek. A Budapest-Cegléd közötti szakaszon az InterCity vonatok pót- és helyjegy nélkül igénybe vehetők. A Budapest-Lajosmizse vonalon a vonatok Kőbánya-Kispestig közlekednek, és onnan indulnak vissza Lajosmizsére. Valamint egyes monori elővárosi vonatok is csak Kőbánya-Kispestig jönnek, és onnan indulnak vissza Monorra.

A vasúttársaság azt javasolja az utazóknak, hogy Kőbánya-Kispesten szálljanak le, és onnan a BKV járataival folytassák útjukat. A vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metró Nyugati és Kőbánya-Kispest közötti szakaszán, továbbá az 1-es villamoson elfogadják.

Hozzátették: a Nyugati és Városliget között egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, a folyamatos pályafelújítás miatt rendkívül lelassult a vonatforgalom és torlódások alakultak ki. Közölték, a helyzet miatt menetrendi korlátozások, vonatelmaradások is várhatók. A Mávinform azt kéri az utasoktól, tájékozódjanak a Vonatinfó alkalmazáson.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vonat

késés

vonatközlekedés

máv