Rá sem lehet ismerni: fotókon a vidéki város megújult vasúti aluljárója

HelloVidék   
  Megosztom
Rá sem lehet ismerni: fotókon a vidéki város megújult vasúti aluljárója

A cél az alkotók közösségépítő tevékenységének ösztönzése, valamint esztétikai élménynyújtás az utazó közönség számára. A színes alkotásokkal borított falak mosolyt csalhatnak az arra közlekedők arcára.

Újabb vasúti gyalogos aluljáró szépült meg, most Vecsésen váltak színesebbé az aluljáró falai. A vecsési vasútállomás gyalogos aluljárójának falait 40 méter hosszon, összesen 163 négyzetméteren festették le. A műveket a kelenföldi aluljárót is megszépítő alkotók, Zelena Veronika, Balogh Attila és Lázár Vilmos festették, a Colorfools csapatának segítségével.

A színes alkotásokkal borított falak mosolyt csalhatnak az arra közlekedők arcára, a hangulatos falfestményeket kérjük, hogy mindenki tartsa tiszteletben, vigyázzunk környezetünkre, írta a MÁV.

Ilyen volt előtte:

És így néz ki most a megújult aluljáró:

Fotó: MÁV

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vasút

vasútállomás

aluljáró

felújítás

vecsés