Rengeteg magyar balesetezik ezen a szakaszon: most körforgalom épül a halálkereszteződésnél

HelloVidék   
  Megosztom
Rengeteg magyar balesetezik ezen a szakaszon: most körforgalom épül a halálkereszteződésnél

A Pápáról induló 832-es út és a Veszprémbe tartó 82-es főút kereszteződése több halálos áldozatot követelt már, és nagyon sok sérüléssel járó baleset történik ott. A problémát egy körforgalom oldhatja meg.

Körforgalom épül a halálkereszteződésként is emlegetett veszprémvarsányi elágazóhoz, számolt be az RTL Klub híradója. A Pápáról induló 832-es út és a Veszprémbe tartó 82-es főút kereszteződése több halálos áldozatot követelt már, és nagyon sok sérüléssel járó baleset történik ott.

A problémát egy körforgalom oldhatja meg, a gyakran erre közlekedők örülnek a fejlesztésnek. A falu polgármestere, Vaderna Melinda azt mondta: a 350 milliós beruházás építési engedélyét már megkapták, a megkezdéshez a minisztérium engedélyére várnak. Az átadás 2021 őszén várható.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

körforgalom

kereszteződés

balesetveszély

építkezés

veszprémvarsány