Javítás miatt korlátozás lesz a népszerű útszakaszon: most jobb ha másik vonalat választunk

MTI   
  Megosztom
Javítás miatt korlátozás lesz a népszerű útszakaszon: most jobb ha másik vonalat választunk

Most jobb ha másik útvonalat választanak a következő napokban a 1111-es jelű dobogókői úton közlekedők, mivel burkolatjavítás miatt hétfőtől forgalomkorlátozásra kell készülni.

Burkolatjavítást végeznek a következő napokban a 1111-es jelű dobogókői úton, ezért forgalomkorlátozásra kell készülni.

Azt javasolják, hogy az arra közlekedők, ha tehetik, válasszanak alternatív útvonalat. Emlékeztettek: a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt években szoros együttműködésben segítette a Tour de Hongrie szervezőinek munkáját. Évek óta úgy ütemezik be a javítási, felújítási munkákat, hogy a legnagyobb hazai kerékpáros körverseny ideje alatt is megfelelő minőségű szakaszokon mérkőzhessenek meg egymással a versenyzők.

Az idén augusztus 29-én kezdődő verseny előtt Esztergom térségében több szakaszon is nagy erőkkel dolgozik majd a Magyar Közút. Az elmúlt hetekben több szakaszon végeztek burkolatjavítási munkákat. A 11-es főúton jelenleg 5 kisebb szakaszon, Pilismarót és Esztergom között van kijelölt munkaterület.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

út

útfelújítás

burkolatjavítás

forgalom

forgalomkorlátozás

autós közlekedés

autó