Lezárták az M7-est: kigyulladt és füstöl egy kukásautó, erre terelik a forgalmat

MTI   
  Megosztom
Lezárták az M7-est: kigyulladt és füstöl egy kukásautó, erre terelik a forgalmat

Lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát Tárnoknál egy kigyulladt kukásautó miatt - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform közlése szerint a forgalmat a 23-as kilométernél leterelik, majd Martonvásárnál visszaterelik az autópályára.

A Katasztrófavédelem közleményében az áll, hogy

A Balaton felé vezető oldalon áll a forgalom. Füstöl és lángol egy kukásautó belseje az M7-es autópályán, Tárnok térségében, a felhajtótól körülbelül 200 méterre, a Balaton felé vezető oldalon. A jármű teteje a hő miatt felhasadt. Az érdi hivatásos tűzoltók több vízsugárral megkezdték az oltást. A helyszínre riasztották a szigetszentmiklósi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltókat is. Az érintett útszakaszon a forgalmat leállították.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

m7

m7-es autópálya