Lezárták az M7-est: kigyulladt és füstöl egy kukásautó, erre terelik a forgalmat

MTI   
  Megosztom
Lezárták az M7-est: kigyulladt és füstöl egy kukásautó, erre terelik a forgalmat

Lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát Tárnoknál egy kigyulladt kukásautó miatt - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform közlése szerint a forgalmat a 23-as kilométernél leterelik, majd Martonvásárnál visszaterelik az autópályára.

A Katasztrófavédelem közleményében az áll, hogy

A Balaton felé vezető oldalon áll a forgalom. Füstöl és lángol egy kukásautó belseje az M7-es autópályán, Tárnok térségében, a felhajtótól körülbelül 200 méterre, a Balaton felé vezető oldalon. A jármű teteje a hő miatt felhasadt. Az érdi hivatásos tűzoltók több vízsugárral megkezdték az oltást. A helyszínre riasztották a szigetszentmiklósi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltókat is. Az érintett útszakaszon a forgalmat leállították.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

m7

m7-es autópálya