Autósok figyelem: rövid időre szünetel a révátkelés ezen a szakaszon

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok figyelem: rövid időre szünetel a révátkelés ezen a szakaszon

Rövid időre ismét leáll a Mindszent-Baks közötti révátkelő, mivel a tavaszra tervezett felújítást, végül mostanra halasztották. Szeptember elején el is kezdődött a munka - írja a delmagyar.hu.

A portál információi szerint rövid időre ismét leállt a révátkelő az egyik tiszai szakaszon. A le- és feljáró korábban tavaszra tervezett felújítását a folyó áradása miatt átütemezték és mostanra halasztották a Mindszent-Baks közötti kompátkelőnél.

A munkagépek szeptember elején érkeztek, hogy megkezdjék a sokszor vízzel borított útszakasz előkészítését a betonozáshoz. A következő napokban tovább haladnak és majd a túloldalon folytatják szintén a vízhez közeli szakasszal a munkát a mindszenti oldal új aszfaltjának száradása után.

Eredetileg a közlekedés felfüggesztése nélküli felújítást terveztek, a próbanapon derült ki, nem biztonságos a kettő egyszerre.

Draskovits Artúr a komp üzemeltetője szerint több szemponbtól nehéz év az idei. Tavasszal már megemelkedett a vízszint, majd jött a kijárási korlátozás és azt követően pedig nyáron újabb áradás, ami nem volt meglepetés, ám most jócskán elhúzodott, így több mint két hétig akadályozta a tiszai közlekedést.

Tavasszal a Mindszent és Baks közötti út felújítása miatt ritkították a járatokat, egyes időszakokra viszont teljes út­zárat rendeltek el. De előfordult, hogy csak reggel és este indítottak egy-egy járatot. A leállások miatti kényelmetlenséget a helyiek közül többen sem hagyták szó nélkül, de ennek ellenére az autóval közlekedők régóta pártolják a kompjáró felújítását.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

rév

mindszentkálla

közlekedés

áradás