Érkezik a legújabb Suzuki: ez lehet a gazdák álomautója?

HelloVidék   
  Megosztom
Érkezik a legújabb Suzuki: ez lehet a gazdák álomautója?

Kétüléses haszonjárműként érkezik a Suzuki kompakt és konnyű kis terepjárója, a Jimny. A kedvelt autó megnövelt csomagtérrel, lapos padlóval és biztonságos raktérkialakítással tér vissza.

Megérkezett a Suzuki kompakt és könnyű terepjárójának, a Jimnynek az új, kétüléses haszonjármű-változata. A modell 2018-as bevezetése óta nagy népszerűségnek örvend mind a magán-, mind pedig az olyan rétegfelhasználók körében, akik valódi off-road teljesítményre vágynak.

A haszongépjármű Jimny a Suzuki ígérete szerint, ugyanolyan autentikus off-road élményt és professzionális teljesítményt kínál, mint a korábbi személygépjármű változata. A modellt négy kompromisszummentes tulajdonsága teszi komoly haszongépjárművé: robusztus létraalváz, három kiváló terepszöge, háromkaros merev hidas felfüggesztés tekercsrugókkal és összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel.

A még nagyobb kihasználhatóság érdekében a megújult Jimny csomagtere 863 literrel bír. Ez 33 literrel több, mint a személygépjármű változat a hátsó üléseinek lehajtásával. A haszongépjármű Jimny-ben lapos padló és elválasztó rácsok segítik a csomagok praktikus elhelyezését és biztonságos szállítását.

Az aszfalton és a terepen való nyugodt vezetés érdekében a haszongépjármű Jimny-t ugyanazokkal a biztonsági funkciókkal látták el, mint a személygépjármű változatát. Ilyen a kombinált érzékelős vészfékasszisztens (DSBS), amely automatikusan lefékezi a járművet az ütközések elkerülése érdekében, a visszagurulás-gátló és a lejtmenetvezérlő. Ezen kívül újdonság az eCall segélyhívó-rendszer, amely baleset esetén automatikusan vészjelzést küld egy előre megadott telefonszámra.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

suzuki

suzuki jimny

jimny

autó

autó-motor

közlekedés

suzuki gyár