Kiderült: ezekben a városokban szigorúan ellenőrzik az autókat az utakon

MTI   
  Megosztom
Kiderült: ezekben a városokban szigorúan ellenőrzik az autókat az utakon

Az idei közúti közlekedési környezetvédelmi akció keretében Budapesten, Debrecenben, Győrben és Szegeden vizsgálják az utakon a járművek környezetvédelmi állapotát.

Hétfőn kezdődött és péntekig tart az idei közúti közlekedési környezetvédelmi akció - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

A rossz beállítású, erősen szennyező gépkocsikat két hónapon belül műszaki-környezetvédelmi vizsgálatra kell vinni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

közlekedés

autó

autózás

ellenőrzés

környezet