Ezt jó tudni, mielőtt útnak indulunk: mutatjuk, melyik autópályán kezdődnek felújítások

MTI   
  Megosztom
Ezt jó tudni, mielőtt útnak indulunk: mutatjuk, melyik autópályán kezdődnek felújítások

Felújítások kezdődnek az M43-as autópálya Szeged-Észak és Nagylak csomópont közötti szakaszán - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlemény szerint a hazai költségvetési forrásból, bruttó 488 millió forintból finanszírozott munkálatok a sztráda több mint kétkilométeres szakaszát, mindkét pályaoldalt érintik.

A munkaterületet a kivitelező pénteken veheti át, a felújítás előreláthatóan 60 napot vesz igénybe. A felújítás során a haladó, vagyis a belső és külső sávokban, illetve helyenként a leálló sávban a meglévő burkolat profilmarása után új aszfalt kopóréteget épít a kivitelező, majd gondoskodik az új burkolati jelek felfestéséről.

A kivitelezés alatt oldalanként egy-egy forgalmi sávot zárnak le, a munkaterületek térségében az ott dolgozók és a közlekedők biztonsága érdekében is korlátozzák a sebességet

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

útfelújítás

autópálya

autópálya felújítás

magyar közút