Életét vesztette egy fiatal a gyöngyösi kalandparkban: ez okozta a szörnyű tragédiát

HelloVidék   
  Megosztom
Életét vesztette egy fiatal a gyöngyösi kalandparkban: ez okozta a szörnyű tragédiát

Kidőlt egy fa a Vas megyei kalandparkban. Egy keszthelyi fiatal életét vesztette - számolt be róla a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 22-én, 15 óra 30 perc körül egy, Gyöngyösfalu térségében található kalandparkban eddig tisztázatlan okok miatt kidőlt egy fa és elrántotta a fára erősített kötélpályát. Az eset során a kötélpályán tartózkodó 16 éves keszthelyi fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Két fiatalt pedig a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vas megye

kalandpark

vas megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya

nyomozás

baleset

haláleset

gyöngyös