Emberségből jeles: megmentették egy kutya életét a nagykátai egyenruhások

HelloVidék   
  Megosztom
Emberségből jeles: megmentették egy kutya életét a nagykátai egyenruhások

Gépkocsizó járőrszolgálat közben, 2020. október 27-én délelőtt láttak meg a járőrök egy forgalmas út szélén sántikáló kiskutyát Nagykátán - írta meg a Police.hu

Nem szerették volna, ha baja esik, leparkoltak és elindultak a keverék, csíkos szőre alapján leginkább egy kistigrisre hasonlító jószág felé. A kiskutya is ekként tett, mintha tudta volna, megmentésére érkeztek. Ugyan a járás láthatóan nehezére esett, barátkozóan a rendőrök felé bicegett

- olvasható a közleményben.

Miután a járőrpár anyósülésen utazó nő tagja vigyázott a négylábúra, bővített létszámmal indult a rendőrautó a közeli állatorvoshoz.

A doktor törött lábat diagnosztizált, régebben keletkezett sérülését ellátta, a hálás kutya pedig újdonsült, egyenruhás pártfogóival - miután chip híján nem sikerült tulajdonosát azonosítani - tovább kocsikázhatott a helyi állatmenhelyre. A további gondoskodást, ellátást az ott dolgozók vállalták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyamenhely

mentés

rendőr

rendőrség

járőr

járőrszolgálat

nagykáta