Emberségből jeles: megmentették egy kutya életét a nagykátai egyenruhások

HelloVidék   
  Megosztom
Emberségből jeles: megmentették egy kutya életét a nagykátai egyenruhások

Gépkocsizó járőrszolgálat közben, 2020. október 27-én délelőtt láttak meg a járőrök egy forgalmas út szélén sántikáló kiskutyát Nagykátán - írta meg a Police.hu

Nem szerették volna, ha baja esik, leparkoltak és elindultak a keverék, csíkos szőre alapján leginkább egy kistigrisre hasonlító jószág felé. A kiskutya is ekként tett, mintha tudta volna, megmentésére érkeztek. Ugyan a járás láthatóan nehezére esett, barátkozóan a rendőrök felé bicegett

- olvasható a közleményben.

Miután a járőrpár anyósülésen utazó nő tagja vigyázott a négylábúra, bővített létszámmal indult a rendőrautó a közeli állatorvoshoz.

A doktor törött lábat diagnosztizált, régebben keletkezett sérülését ellátta, a hálás kutya pedig újdonsült, egyenruhás pártfogóival - miután chip híján nem sikerült tulajdonosát azonosítani - tovább kocsikázhatott a helyi állatmenhelyre. A további gondoskodást, ellátást az ott dolgozók vállalták.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyamenhely

mentés

rendőr

rendőrség

járőr

járőrszolgálat

nagykáta