Autósok, figyelem: több megyében veszélyes lehet ma a közlekedés

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: több megyében veszélyes lehet ma a közlekedés

Figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra: több megyében egész nap borult, párás, ködös maradhat az idő és csak lassan javulnak a látási viszonyok.

Az északnyugati területek kivételével országszerte tartós, sűrű ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Veszélyjelzésük szerint

Azt írták: vasárnap napközben csak lassan javulnak a látási viszonyok, főként az északi, északkeleti tájakon egész nap borult, párás, ködös maradhat az idő. A ködös területeken szitálás is előfordulhat. Az előrejelzés szerint a leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 4 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet. Napközben általában 10-15 fokig melegszik a levegő, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél pár fokkal hidegebb lesz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

köd

figyelmeztetés

közlekedés

látás

autó

időjárás