Furcsa tárgy repült a Vas megyei úton: a furgon nem tudott kitérni

HelloVidék   
  Megosztom
Furcsa tárgy repült a Vas megyei úton: a furgon nem tudott kitérni

Egy Citroen áruszállító furgon érkezett Mersevát felől és Celldömölk irányába tartott, amikor a szemből érkező autó utánfutójáról egy autótető repült az útra.

A portál információi szerint egy Citroen áruszállító furgon érkezett Mersevát felől és Celldömölk irányába tartott, amikor a szemből érkező autó utánfutójáról egy autótető repült az útra. A tető a szemből érkezők felé sodródott, ezért egy személyautó vészfékezett. A mögötte haladó furgon pedig a fékezés közben félrehúzta a kormány és keresztbe fordult, majd az oldalára dőlt.

A Citroen nem ütközött másik járművel. A szokatlan balesetben a kisáruszállító utasa könnyebben megsérült az utánfutós pedig megállás nélkül elhajtott. A portál szerint a rendőrségnek van információja az utánfutós autó sofőrjének kilétéről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

utazás

közlekedés

autó

baleset

veszély