Furcsa tárgy repült a Vas megyei úton: a furgon nem tudott kitérni

HelloVidék   
  Megosztom
Furcsa tárgy repült a Vas megyei úton: a furgon nem tudott kitérni

Egy Citroen áruszállító furgon érkezett Mersevát felől és Celldömölk irányába tartott, amikor a szemből érkező autó utánfutójáról egy autótető repült az útra.

A portál információi szerint egy Citroen áruszállító furgon érkezett Mersevát felől és Celldömölk irányába tartott, amikor a szemből érkező autó utánfutójáról egy autótető repült az útra. A tető a szemből érkezők felé sodródott, ezért egy személyautó vészfékezett. A mögötte haladó furgon pedig a fékezés közben félrehúzta a kormány és keresztbe fordult, majd az oldalára dőlt.

A Citroen nem ütközött másik járművel. A szokatlan balesetben a kisáruszállító utasa könnyebben megsérült az utánfutós pedig megállás nélkül elhajtott. A portál szerint a rendőrségnek van információja az utánfutós autó sofőrjének kilétéről.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

utazás

közlekedés

autó

baleset

veszély