Brutális baleset a balatoni településen: így repült át a körforgalmon az autós + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális baleset a balatoni településen: így repült át a körforgalmon az autós + VIDEÓ

A 65 éves budapesti férfi Balatonakarattya felé közlekedett este fél tízkor, amikor a menetirány szerinti bal oldali sávból egy körforgalomba behajtott, majd160 körüli sebességgel repült át rajta - írja a Police.hu.

Súlyos sérüléssel végződött egy balatoni körforgalomnál történt baleset a 710-es számú főúton. Ahogy a közétett videófelvételen is jól látszik, az autósnak nem sikerült időben lelassítania a balatoni körforgalom előtt, így szabályosan átrepült rajta, majd egy árokban kötött ki.

A szerencsétlenül járt autós és a mellette ülő utas is súlyosan megsérült

A sofőr még azt közölte a kiérkező a rendőröknek, legfeljebb 90 km/h-valhajthatott – miközben egy, az út szélén álló vadat figyelt –, ám az autóban rögzített felvételen egészen más látszik.

A rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják a baleset körülményeit, a kijárási korlátozás megszegéséért pedig szabálysértési feljelentést tettek a sofőrrel és utasával szemben.

Címlapfotó: Police.hu

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

kamera

autós közlekedés