Brutális baleset a balatoni településen: így repült át a körforgalmon az autós + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális baleset a balatoni településen: így repült át a körforgalmon az autós + VIDEÓ

A 65 éves budapesti férfi Balatonakarattya felé közlekedett este fél tízkor, amikor a menetirány szerinti bal oldali sávból egy körforgalomba behajtott, majd160 körüli sebességgel repült át rajta - írja a Police.hu.

Súlyos sérüléssel végződött egy balatoni körforgalomnál történt baleset a 710-es számú főúton. Ahogy a közétett videófelvételen is jól látszik, az autósnak nem sikerült időben lelassítania a balatoni körforgalom előtt, így szabályosan átrepült rajta, majd egy árokban kötött ki.

A szerencsétlenül járt autós és a mellette ülő utas is súlyosan megsérült

A sofőr még azt közölte a kiérkező a rendőröknek, legfeljebb 90 km/h-valhajthatott – miközben egy, az út szélén álló vadat figyelt –, ám az autóban rögzített felvételen egészen más látszik.

A rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják a baleset körülményeit, a kijárási korlátozás megszegéséért pedig szabálysértési feljelentést tettek a sofőrrel és utasával szemben.

Címlapfotó: Police.hu

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

kamera

autós közlekedés