Kirándulók, figyelem: vadászat miatt látogatási tilalom lépett érvénybe a Zselici erdőben

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulók, figyelem: vadászat miatt látogatási tilalom lépett érvénybe a Zselici erdőben

Ne tervezzünk kirándulást a Csillagvizsgálóhoz ezen a hétvégén, mivel a SEFAG Zrt. arra figyelmeztet, hogy ideiglenes erdőlátogatási tilalmat rendel el - írja a sonline.hu.

Intenzív vadászat miatt rendelt el erdőlátogatási tilalmat a SEFAG Zrt. a Zselici erdőben január 24-re

- közölte a portlál.

Ezzel együtt azonban a Ropolyi tó környéke látogatható, a 67-es számú főút felől megközelítve. Onnan azonban nem mehetnek tovább a Csillagvizsgálóhoz vagy a szállodához.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kirándulás

vadászat

erdőlátogatási korlátozás

erdőlátogatási tilalom

figyelmeztetés

zselic

zselici erdő