Figyelem: hatalmas a torlódás ezeken az utakon, több jármű is karambolozott

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem: hatalmas a torlódás ezeken az utakon, több jármű is karambolozott

Az Útinform szerint a ma délutáni csúcsforgalomban erős a járműmozgás számos útvonalon, több helyen súlyos baleset is történt. Az időjárási viszonyok sem mindenhol kedvezőek, Szabolcsban például már esik a hó. Egy olvasónk egy fotót is küldött erről. Legyetek körültekintőek!

Ma késő délután az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 9-es km-nél több jármű karambolozott, a külső és leálló sávot lezárták. A forgalom 1-2 km-en lassan araszolva halad - jelenti az Útinform.

A 83-as főúton, Győrszemere térségében, az 59-es km-nél egy személyautó balesete miatt félpályás korlátozást vezettek be.

A délutáni csúcsforgalomban erős a járműmozgás a Budapestről kivezető főbb útvonalakon. A fővárosból az agglomerációba közlekedőknek a 10-es és a 11-es főút fővárosi szakaszán kell jelentős menetidőtöbblettel számolniuk, illetve lassabb a haladás az M0-s autóút keleti szakaszán, az M5-ös autópálya felé, a péceli csomópontnál.

Az időjárási viszonyok is sok helyütt nehezítik a közlekedést

Országszerte borult, felhős az idő, a Dunántúl nyugati részét kivéve sokfelé esik, illetve szemerkél az eső, az északkeleti országrészben havazik, illetve havas eső esik. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak a csapadék nyomán szinte mindenhol vizesek, nedvesek. A látási viszonyok mindenütt jók, elvétve párás a levegő.

Szabolcsban havazás nehezíti a közlekedést. Egy olvasónk Tiszavasvári közeléből az alábbi fotót küldte:

Kiemelt kép illusztráció: MTI / Kovács Attila

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útinform

torlódás

baleset