Erre már sokan vártak: teljesen felújítják a vidéki város buszpályaudvarát, ilyen lesz

MTI   
  Megosztom
Erre már sokan vártak: teljesen felújítják a vidéki város buszpályaudvarát, ilyen lesz

A munkálatok várhatóan az év végére készülnek el. A 348 millió forintos fejlesztésből 280 millió forint uniós forrás, a fennmaradó összeg önerő.

Mintegy 350 millió forintos beruházással korszerűsítik, bővítik a tapolcai buszpályaudvart, a munkálatok várhatóan az év végére készülnek el. Dobó Zoltán polgármester tájékoztatása szerint a beruházásnak köszönhetően gördülékenyebbé és biztonságosabbá válik a pályaudvar és környékének közlekedése.

A 348 millió forintos fejlesztésből 280 millió forint uniós forrás, a fennmaradó összeg önerő - tudatta a Veszprém megyei város vezetője.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tapolca

buszpályaudvar

felújítás

beruházás

fejlesztés