Erre már sokan vártak: teljesen felújítják a vidéki város buszpályaudvarát, ilyen lesz

MTI   
  Megosztom
Erre már sokan vártak: teljesen felújítják a vidéki város buszpályaudvarát, ilyen lesz

A munkálatok várhatóan az év végére készülnek el. A 348 millió forintos fejlesztésből 280 millió forint uniós forrás, a fennmaradó összeg önerő.

Mintegy 350 millió forintos beruházással korszerűsítik, bővítik a tapolcai buszpályaudvart, a munkálatok várhatóan az év végére készülnek el. Dobó Zoltán polgármester tájékoztatása szerint a beruházásnak köszönhetően gördülékenyebbé és biztonságosabbá válik a pályaudvar és környékének közlekedése.

A 348 millió forintos fejlesztésből 280 millió forint uniós forrás, a fennmaradó összeg önerő - tudatta a Veszprém megyei város vezetője.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tapolca

buszpályaudvar

felújítás

beruházás

fejlesztés