Őzeket mentettek a rakamazi önkéntes tűzoltók: jégpáncélon rekedtek

HelloVidék   
  Megosztom
Őzeket mentettek a rakamazi önkéntes tűzoltók: jégpáncélon rekedtek

A pórul járt állatokon akartak segíteni a Rakamazi Nimród 2017 Vadásztársaság tagjai, ám nem jártak sikerrel, így segítséget kértek és kaptak a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől. - írja a szon.hu.

Ahogy a portál írja, Suller Gyula és Zakar Tamás ÖTE-tagok a szervezésben és a parton segítettek, Vaszil Zoltán ÖTE-tag pedig búvárruhába bújt és a vadásztársaság egyik tagjával csónakba ült, majd óvatosan megközelítettek a bajba jutott, jégen rekedt őzeket. Zoltán az utolsó métereket kúszva tette meg: dugólétrával jutott egyre közelebb az állatokhoz, majd behúzta őket a csónakba. A közel négy órás mentés után a megnyugodott és erőre kapott állatokat szabadon engedték!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rakamaz

önkéntes tűzoltók

őz

suta

jég