Őzeket mentettek a rakamazi önkéntes tűzoltók: jégpáncélon rekedtek

HelloVidék   
  Megosztom
Őzeket mentettek a rakamazi önkéntes tűzoltók: jégpáncélon rekedtek

A pórul járt állatokon akartak segíteni a Rakamazi Nimród 2017 Vadásztársaság tagjai, ám nem jártak sikerrel, így segítséget kértek és kaptak a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől. - írja a szon.hu.

Ahogy a portál írja, Suller Gyula és Zakar Tamás ÖTE-tagok a szervezésben és a parton segítettek, Vaszil Zoltán ÖTE-tag pedig búvárruhába bújt és a vadásztársaság egyik tagjával csónakba ült, majd óvatosan megközelítettek a bajba jutott, jégen rekedt őzeket. Zoltán az utolsó métereket kúszva tette meg: dugólétrával jutott egyre közelebb az állatokhoz, majd behúzta őket a csónakba. A közel négy órás mentés után a megnyugodott és erőre kapott állatokat szabadon engedték!

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rakamaz

önkéntes tűzoltók

őz

suta

jég