Lezárják bizonyos járművek elől a Tolcsva-patak-hidat: mutatjuk miért, itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Lezárják bizonyos járművek elől a Tolcsva-patak-hidat: mutatjuk miért, itt vannak a részletek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2021. április 7., keddtől határozatlan ideig lezárja a 3,5 tonnánál nehezebb járművek elől a 37135-ös jelű Háromhuta bekötőút Középhuta és Újhuta között található Tolcsva-patak-hidat - írta meg a boon.hu.

Ahogy a portál írja, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a jogszabályi előírások szerint valamennyi kezelésébe tartozó hídon meghatározott időszakonként részletes műszaki vizsgálatot végez. A Középhuta és Újhuta között található Tolcsva-patak-hídon végzett legutóbbi vizsgálat nyomán a szakemberek a forgalom biztonságát szem előtt tartva 3,5 tonnás súlykorlátozást vezetnek be a hídon.

A súlykorlátozást meghaladó méretű járművek számára nincs terelőútvonal a helyszíni adottságok miatt, ugyanakkor a híd előtt megvizsgálják egy ideiglenes autóbuszforduló kialakításának lehetőségét. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a híd teljes körű felújítását a lehető leghamarabb elindíthassa, addig is szakértők bevonásával vizsgálják meg, hogy milyen ideiglenes beavatkozásokkal lehet a súlykorlátozást mérsékelni a hídon

- írta meg a lap.

A korlátozás idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek, a hídzárat az ő biztonságuk érdekében vezetik be.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lezárás

útlezárás

háromhuta

középhuta

újhuta

tolcsva-patak

híd

hídlezárás

magyar közút nonprofit zrt.