Hamarosan nyit a Tisza-tó legújabb csodája: kikötő és kilátótorony is lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan nyit a Tisza-tó legújabb csodája: kikötő és kilátótorony is lesz

Gyönyörű panorámával épül kilátó a Tisza-tó partján, Kiskörére. Formája pedig már olyan, mintha két csónakot fordítottak volna egymás felé.

Hamarosan átadják a tavaly megújított és kibővített kikötőben a nádasba telepített színes lábasházakat és közöttük az összefordított csónakokra emlékeztető formájú kilátót a Tisza-tó egyik legszebb látképével - írja a heol.hu.

A lábasházak színei az őselemek, a föld, a víz, a tűz színeit tükrözik – fogalmazott a település polgármestere, Magyar Csilla a Facebookra feltöltött videójában.

Az egész környéket belátni majd a kilátóból

Április közepén-május elején kerül sor az új kilátó átadására – ahonnan gyönyörű kilátás nyílik majd az egész Tisza-tavi vidékre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza tó

kisköre

kilátó

kilátótorony

hajózás