Jó hír a hajózás szerelmeseinek: újraindulnak a körjáratok a Dunán

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a hajózás szerelmeseinek: újraindulnak a körjáratok a Dunán

Április 24-én, szombaton újraindulnak a Dunakanyarban a hajós körjáratok a népszerű Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon. A látványos és kedvelt járatot egyelőre hétvégenként indítják, de májustól hétfő kivételével akár minden nap hajózhatunk egyet.

Április 24-én, szombaton újraindulnak a Dunakanyar körjáratai, és egészen szeptemberig hajózhatnak az érdeklődők az impozáns panorámájú tájon.

A Mahart PassNave Kft. körjárataira az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik kikötőben ki- és beszállhatnak a hajóra, tetszőlegesen megszakítva az utazást.

Áprilisban a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon közlekedő járatok indulnak újra, egyelőre csak pénteken, szombaton és vasárnap indul hajó Visegrád hajóállomásról, délelőtt 10 órakor, valamint délután 14 órakor. Májustól szeptemberig viszont már hétfő kivételével minden nap közlekedik majd a körjárat, és hétvégenként nagyobb gyakorisággal indulnak majd a hajók.

A járványhelyzet miatt a Mahart PassNave járatain különleges biztonsági szabályozások érvényesek: kötelező a maszk viselése a járművön tartózkodó összes utasnak, akik csak testhőmérséklet-ellenőrzést és kézfertőtlenítést követően léphetnek a fedélzetre. A járatok maximális befogadóképességét 125 főben maximalizálták a dunai kirándulóhajóknál.

Indulás előtt érdemes tájékozódni a menetrendről a Mahart oldalán.

Júniusban újabb három körjáratot indítanak, idén új megállóhelyként Szobot és Verőcét is érintve.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás belföldön

turizmus

hajózás

dunakanyar

körút

utazás

hajó

mahart

menetrend

menetjegy