Fontos változás: így módosult a menetrend a záhonyi vasútvonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás: így módosult a menetrend a záhonyi vasútvonalon

A záhonyi vonalon a tegnap délutáni balesetben érintett pályaszakasz helyreállításáig szerda hajnaltól ideiglenes közlekedési rendet vezetnek be. A pótlóbuszokra való átszállások miatt a záhonyi vonalon, főleg a Debrecen-Nyíregyháza szakaszon​ utazóknak jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

A vonatok Budapest-Cegléd-Szolnok-Püspökladány felől Debrecenig közlekednek, illetve onnan fordulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. A Miskolc-Szerencs felől érkező vonatok Nyíregyházáig közlekednek és onnan indulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. Debrecen és Nyíregyháza között InterCity pótlóbuszokat indítanak. Az InterCity vonatok Debrecenben és Nyíregyházán csatlakozásra nem várnak, hogy a távolabbi állomásokról utazók számára a menetrend betartható legyen.

A távolsági vonatok Nyíregyháza és Miskolc között is felármentesen vehetők igénybe. Debrecen és Hajdúhadház, illetve Nyíregyháza és Újfehértó között egy-egy személyvonati szerelvény ingázik, Hajdúhadház és Újfehértó között pótlóbuszok közlekednek. A Debrecen-Nyíregyháza szakaszon a normál menetrendben megszokotthoz képest ritkábban indulnak a vonatok.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vasút

vasúti közlekedés

menetrend

menetrend változás

záhony

debrecen

nyíregyháza