Fontos változás: így módosult a menetrend a záhonyi vasútvonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás: így módosult a menetrend a záhonyi vasútvonalon

A záhonyi vonalon a tegnap délutáni balesetben érintett pályaszakasz helyreállításáig szerda hajnaltól ideiglenes közlekedési rendet vezetnek be. A pótlóbuszokra való átszállások miatt a záhonyi vonalon, főleg a Debrecen-Nyíregyháza szakaszon​ utazóknak jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

A vonatok Budapest-Cegléd-Szolnok-Püspökladány felől Debrecenig közlekednek, illetve onnan fordulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. A Miskolc-Szerencs felől érkező vonatok Nyíregyházáig közlekednek és onnan indulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. Debrecen és Nyíregyháza között InterCity pótlóbuszokat indítanak. Az InterCity vonatok Debrecenben és Nyíregyházán csatlakozásra nem várnak, hogy a távolabbi állomásokról utazók számára a menetrend betartható legyen.

A távolsági vonatok Nyíregyháza és Miskolc között is felármentesen vehetők igénybe. Debrecen és Hajdúhadház, illetve Nyíregyháza és Újfehértó között egy-egy személyvonati szerelvény ingázik, Hajdúhadház és Újfehértó között pótlóbuszok közlekednek. A Debrecen-Nyíregyháza szakaszon a normál menetrendben megszokotthoz képest ritkábban indulnak a vonatok.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vasút

vasúti közlekedés

menetrend

menetrend változás

záhony

debrecen

nyíregyháza