Szörny bukkant fel a strandnál: de nem természeti lény, hanem emberi építmény

HelloVidék   
  Megosztom
Szörny bukkant fel a strandnál: de nem természeti lény, hanem emberi építmény

A Velencei-tó természetes szépsége miatt volt rendkívül népszerű a fürdőzők körében. Az Agárdi szabadstrand körbebetonozásnak ők sem fognak örülni, a helyiek pedig felháborodtak a településen felhúzott monstrum miatt.

Fél méteres betonfalat húztak fel Agárdon a szabadstrand partján, ami okkal háborítja fel a helyi lakosokat, de az oda látogató turisták sem fognak örülni a látványnak.

Azt eddig is tudtuk, hogy a polgármester nem szeretné ha a gárdonyiak és a városunkba érkező vendégek fürdőzésre használnák az Agárdi szabadstandot. De azért a képen látható állapot mégis túlmegy minden határon. Betonfallal kerítik el partot a szabadstandtól?

- olvasható a felháborodott vélemény a Gárdonyi Közlöny Facebook posztjában.

A betonszörny elleni tiltakozásuknak hangot adva követelik, hogy a felelősök tüntessék el a strandot és az egész területet elcsúfító sétányt, ami szerintük funkciótlanul mered a parton.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

velencei-tó

agárd

szabadstrand

építmény

beton

sétány

sétányfejlesztés

természet

fürdőváros