Szörny bukkant fel a strandnál: de nem természeti lény, hanem emberi építmény

HelloVidék   
  Megosztom
Szörny bukkant fel a strandnál: de nem természeti lény, hanem emberi építmény

A Velencei-tó természetes szépsége miatt volt rendkívül népszerű a fürdőzők körében. Az Agárdi szabadstrand körbebetonozásnak ők sem fognak örülni, a helyiek pedig felháborodtak a településen felhúzott monstrum miatt.

Fél méteres betonfalat húztak fel Agárdon a szabadstrand partján, ami okkal háborítja fel a helyi lakosokat, de az oda látogató turisták sem fognak örülni a látványnak.

Azt eddig is tudtuk, hogy a polgármester nem szeretné ha a gárdonyiak és a városunkba érkező vendégek fürdőzésre használnák az Agárdi szabadstandot. De azért a képen látható állapot mégis túlmegy minden határon. Betonfallal kerítik el partot a szabadstandtól?

- olvasható a felháborodott vélemény a Gárdonyi Közlöny Facebook posztjában.

A betonszörny elleni tiltakozásuknak hangot adva követelik, hogy a felelősök tüntessék el a strandot és az egész területet elcsúfító sétányt, ami szerintük funkciótlanul mered a parton.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

velencei-tó

agárd

szabadstrand

építmény

beton

sétány

sétányfejlesztés

természet

fürdőváros