Íme, ez az évtized legjobb magyar hotele: elvarázsolt egy szálláshely, annyi biztos!

MTI   
  Megosztom
Íme, ez az évtized legjobb magyar hotele: elvarázsolt egy szálláshely, annyi biztos!

Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntője, melyben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők áprilisban két hétig voksolhattak a döntős hotelekre.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült, egyetlen televíziós hotel versenyben, a 2010-es években induló 130 szálloda közül a legjobb 38 vett részt. A tovább jutók, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2021. áprilisában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás nyertese, a nézők szavazatai alapján, így a 2010-es évek legjobb hotele, a 2017-es győztes, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a döntőben a szavazatok 24%-át szerezte meg. A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda társtulajdonosa, Dr. Kanta Awa vette át az RTL Klubon sugárzott díjátadó műsorban. A döntőben leadott szavazatok 16%-val a második, a 2019-es évad győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett. A bronzérmet pedig 2017 ezüstérmese, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb kapta a szavazatok 10%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022-ben is megrendezésre kerül.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

az év hotele

szavazás

vidéki szálloda