Íme, ez az évtized legjobb magyar hotele: elvarázsolt egy szálláshely, annyi biztos!

MTI   
  Megosztom
Íme, ez az évtized legjobb magyar hotele: elvarázsolt egy szálláshely, annyi biztos!

Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntője, melyben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők áprilisban két hétig voksolhattak a döntős hotelekre.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült, egyetlen televíziós hotel versenyben, a 2010-es években induló 130 szálloda közül a legjobb 38 vett részt. A tovább jutók, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2021. áprilisában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás nyertese, a nézők szavazatai alapján, így a 2010-es évek legjobb hotele, a 2017-es győztes, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a döntőben a szavazatok 24%-át szerezte meg. A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda társtulajdonosa, Dr. Kanta Awa vette át az RTL Klubon sugárzott díjátadó műsorban. A döntőben leadott szavazatok 16%-val a második, a 2019-es évad győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett. A bronzérmet pedig 2017 ezüstérmese, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb kapta a szavazatok 10%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022-ben is megrendezésre kerül.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

az év hotele

szavazás

vidéki szálloda