Újabb szakaszon tekerhetünk Szabolcsban: kibővítik a záhonyi kerékpárút-hálózatot

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb szakaszon tekerhetünk Szabolcsban: kibővítik a záhonyi kerékpárút-hálózatot

A Magyar Falu Program keretében Záhony önkormányzata 50 millió forint támogatásban részesült a belterületi kerékpárút felújítására a Határőrség és az Ady Endre út közötti szakaszra.

A szon.hu beszámolója szerint Helmeczi Lászlótól, a város polgármester arról számolt be, hogy már elkészültek a tervek, kiválasztották a kivitelezőt is, valamint a kerékpárút nyomvonalán eltávolították azokat a fákat, amelyek vagy betegek voltak, vagy az utat veszélyeztették. A polgármester azt is elárulta, hogy, a kivitelezés várhatóan idén júliusban kezdődik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

záhony

kerékpárút

bringaút

bicikliút

szabolcs-szatmár-bereg megye