Meglepő, mit okozott a kijárási korlátozás: ez történt a magyar utakon

Pénzcentrum   
  Megosztom
Meglepő, mit okozott a kijárási korlátozás: ez történt a magyar utakon

Jóval kevesebb személysérüléses közúti baleset volt 2020-ban, mint az azt megelőző 13 évben - derül ki a KSH adataiból.

2020-ban, vélhetően a járványhelyzet miatt elrendelt kijárási korlátozások miatt, meglepően alacsony volt a személysérüléses közúti balesetek száma Magyarországon. A KSH friss statisztikái szerint összesen 13778 esetet regisztráltak a hatóságok a tavalyi évben.

Mint az az alábbi ábrán is jól látható, ez komoly csökkenés a 2007-ben mért esetszámhoz viszonyítva (20635), de trend-törést jelent az elmúlt évek stagnáló (de inkább lassan növekvő) statisztikáihoz viszonyítva is. Nagy kérdés ugyanakkor mi várható az idei évben, illetve jövőre, ha teljesen eltörlik majd a korlátozó intézkedéseket.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ksh

koronavírus

kijárási korlátozás

autóbaleset