Hálásak a megfeszített munkájukért: így köszönik meg a mentősöknek

HelloVidék   
  Megosztom
Hálásak a megfeszített munkájukért: így köszönik meg a mentősöknek

Az elmúlt időszak a mentőket eddig soha nem látott kihívások elé állította, ezért szállás- és wellnessutalványokkal köszönte meg a legnagyobb hévízi szálloda önfeláldozó, megfeszített munkájukat. De az egészségügyben dolgozók szélesebb körére is gondoltak: kedvezményes üdülési lehetőséget ajánlanak fel az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara munkatársainak és családtagjaiknak.

Napi száznál is több esetben riasztották az év eleje óta a Zala megyei mentőket, többségében a koronavírus-járványhoz köthető esetekhez. Ezekből az adatokból is jól látszik, hogy a pandémia időszakában megnövekedett terhelés súlyosan érintette a mentősöket, akiknek a munkáját szállás- és wellnessutalványokkal, valamint kedvezményes üdülési lehetőséggel köszönte meg a legnagyobb hévízi szálloda.

A tíz állomásról induló mentősöket az elmúlt évben megnövekedett fizikai és mentális terhelés súlyosan érintette, és a helyzetet nehezítette, hogy a dolgozók megóvására létrehozott mentesítő zónák, valamint a szükséges fertőtlenítés még tovább növelték a feladatokkal töltött időt. A nehézségek ellenére sikerült jól helytállni, ami a kollégák fegyelmezettségének és csapatmunkájának köszönhető.

A mentősök munkáját szállás- és wellnessutalványokkal köszönte meg a legnagyobb hévízi szálloda, a NaturMed Hotel Carbona. Müller-Pápai Zsuzsa vezérigazgató elmondta, hogy a szálloda mindenképpen szerette volna meghálálni a mentősök áldozatos munkáját, hiszen számíthatnak rájuk, tőlük kapnak segítséget a mindennapokban. Emellett az egészségügyben dolgozók szélesebb körére is gondoltak: kedvezményes üdülési lehetőséget ajánlanak fel az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara munkatársainak és családtagjaiknak. Dr. Lórántfy Mária, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezetének igazgatója kiemelte: fontos, hogy a nehéz időszakot követően a kollégák ki tudják pihenni a fizikai és lelki megterheléseket, így nagy örömmel fogadták a szálloda felajánlását. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is köszönetét fejezte ki, és hangsúlyozta: az elmúlt időszak a mentőket eddig soha nem látott kihívások elé állította, és a bajtársaktól hősies helytállást követelt. Ugyanakkor bízik benne, hogy ezután a mentőszolgálat munkatársai számára is egyre több lehetőség nyílhat pihenésre és regenerálódásra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mentődolgozó

mentősök

egészségügyi dolgozók

szálloda

utalvány

koronavírus-járvány

mentők

egészségügy