Ezt okozta itt a brutális vihar: fa dőlt a vasúti felsővezetékre a két település között

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt okozta itt a brutális vihar: fa dőlt a vasúti felsővezetékre a két település között

A délutáni órákban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőzombor és Tarcal között egy fa dőlt a felsővezetékre, ezért nem lehetséges a vonatközlekedés, pótlóbuszok szállítják az utasokat Szerencs és Tarcal között bizonytalan ideig. A Szerencs-Nyíregyháza szakaszon addig 30-60 perces késéssel kell számolni.

A hidegfront okozta széllökések, záporok és zivatarok az országban több helyen is problémát okoztak, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőzombor és Tarcal között a vasúti közlekedést lehetetlenítette el egy kidőlt fa.

- írja a Mávinform Facebook-oldalán.

A Szerencs-Nyíregyháza szakaszon 30-60 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani, Szerencs és Tarcal között pótlóbuszok szállítják az utasokat, míg a javítási, helyreállítási munkák tartanak, és a közlekedés visszatérhet a megszokott vágányra.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mávinform

vasúti közlekedés

felsővezeték

fa

kidőlt fa

pótlóbusz

mezőzombor

tarcal

borsod-abaúj-zemplén megye

közlekedés