Elszabadult egy komp a Dunán: hat autó és tizenkét ember sodródott

HelloVidék   
  Megosztom
Elszabadult egy komp a Dunán: hat autó és tizenkét ember sodródott

Műszaki meghibásodás miatt még elsodródott a Százhalombatta és Tököl között közlekedő komp. Az elszabadult vízi járművön hat autó és tizenkét ember tartózkodott.

Műszaki meghibásodás miatt elsodródott a Százhalombatta és Tököl között közlekedő komp hétfőn délelőtt. A kompon hat autó és tizenkét ember volt. A komp körülbelül egy kilométert sodródott a Dunán, majd sikerült lehorgonyoznia. Az elszabadult kompot egy másik hajó vontatta a kikötőbe. A műszaki mentést a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hajója, a Szent Flórián, illetve a FER létesítményi tűzoltóság kishajója, valamint az érdi hivatásos tűzoltók biztosították.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

komp

százhalombatta

duna