Felsővezeték-szakadás történt: órákkal hosszabb lehet itt a vonatok menetideje

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Felsővezeték-szakadás történt: órákkal hosszabb lehet itt a vonatok menetideje

A MÁV értesítése szerint ma este Rákosrendező állomásnál leszakadt a felsővezeték, így ott egyik vágányon sem közlekedhetnek a vonatok jelenleg. Várhatóan éjszakába nyúlóan a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között nem járnak majd emiatt a szerelvények, a váci és az esztergomi vonalon pedig jelentősen megnő a menetidő.

Felsővezeték-szakadás miatt jelentős késésekre kell számítani a váci és az esztergomi vasútvonalon, tájékoztatta a Mávinform szombaton kora este az MTI-t.

Emiatt várhatóan éjszakáig a Nyugati pályaudvar-Rákosrendező és Rákospalota-Újpest között nem járnak a vonatok. A váci és az esztergomi vonalon jelentősen nő a menetidő.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

mÁv

vonat

vasút

felsővezeték

szakadás

esztergomi vasútvonal

közlekedés

vonat