Fotón az elképesztő tragédia: halálos baleset Derecske és Konyár között

MTI   
  Megosztom
Fotón az elképesztő tragédia: halálos baleset Derecske és Konyár között

A két település közötti vasúti átjáróban, Derecske és Konyár közötti útszakaszon, egy vonat összeütközött egy személygépkocsival, amelynek vezetője a helyszínen meghalt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 4811-es úton, a két település közötti vasúti átjáróban egy vonat összeütközött egy személygépkocsival. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A vonat Nagykerekiből Debrecenbe tartott. A vonaton senki nem sérült meg, a fénysorompó jól működött, piros jelzést mutatott. Az utasokat pótlóbuszok szállították Sáránd és Nagykereki között.

Címlap: MTI/Czeglédi Zsolt

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vasúti baleset

tragédia

közlekedési baleset