Megdöbbentő részletek: fiatal jegyespár halt meg a vidéki vonatbalesetben

HelloVidék   
  Megosztom
Megdöbbentő részletek: fiatal jegyespár halt meg a vidéki vonatbalesetben

Szörnyű tragédiák sora rázta meg Hajdú-Bihar megyét. Két nap alatt hárman haltak meg vasúti átjárókban.

Szörnyethalt egy fiatal jegyespár, amikor az autójuk vonattal ütközött Debrecenben. Az autót a férfi vezette, menyasszonya mellette ült: egy 27 éves létavértesi férfi és egy 25 éves debreceni nő. A férfi annak ellenére hajtott a sínekre, hogy a lámpa pirosan villogott és a sorompót is leengedték.

Még vizsgálják, hogyan kerültek a vágányra, mert az úton féknyomokat találtak, vagyis a férfi próbált megállni. A huszonéves fiatalok azonnal meghaltak, a vonaton senki nem sérült meg - írja a Délmagyar.

Ugyancsak Debrecenben sebesvonat elgázolt egy embert

A Mávinform arról számolt be, hogy Debrecenben egy sebesvonat gázolt halálra egy embert még péntek délután. A Nyíregyházáról háromnegyed négykor Kőbánya–Kispestre elindult 6103-as számú sebesvonat a vasútállomás felé közeledve okozott halálos balesetet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

vonatbaleset

közlekedési baleset