Megdöbbentő részletek: fiatal jegyespár halt meg a vidéki vonatbalesetben

HelloVidék   
  Megosztom
Megdöbbentő részletek: fiatal jegyespár halt meg a vidéki vonatbalesetben

Szörnyű tragédiák sora rázta meg Hajdú-Bihar megyét. Két nap alatt hárman haltak meg vasúti átjárókban.

Szörnyethalt egy fiatal jegyespár, amikor az autójuk vonattal ütközött Debrecenben. Az autót a férfi vezette, menyasszonya mellette ült: egy 27 éves létavértesi férfi és egy 25 éves debreceni nő. A férfi annak ellenére hajtott a sínekre, hogy a lámpa pirosan villogott és a sorompót is leengedték.

Még vizsgálják, hogyan kerültek a vágányra, mert az úton féknyomokat találtak, vagyis a férfi próbált megállni. A huszonéves fiatalok azonnal meghaltak, a vonaton senki nem sérült meg - írja a Délmagyar.

Ugyancsak Debrecenben sebesvonat elgázolt egy embert

A Mávinform arról számolt be, hogy Debrecenben egy sebesvonat gázolt halálra egy embert még péntek délután. A Nyíregyházáról háromnegyed négykor Kőbánya–Kispestre elindult 6103-as számú sebesvonat a vasútállomás felé közeledve okozott halálos balesetet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

vonatbaleset

közlekedési baleset