Szörnyű tragédia: holtan találtak rá egy túrázóra a Zemplénben

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: holtan találtak rá egy túrázóra a Zemplénben

Holtan találtak rá egy túrázóra a Zemplénben hétvégén. Valószínűleg megcsúszott, és a mélybe zuhant. A 41 éves hajdúböszörményi férfi vadkempingezett, először a sátrát találták meg. Rendőrök, speciális mentők és a nemzeti park munkatársai, összesen 28-an keresték, miután az édesanyja bejelentette, hogy nem éri el.

A híradó riportja szerint a 41 éves hajdúböszörményi férfi vadkempingezett. A tragédia feltehetően úgy következett be, hogy a férfi megcsúszhatott, majd tíz métert zuhant. Csak napokkal később találták meg, a hosszas keresésben sokat segített a szelfi, amelyet az édesanyjának küldött. A képen ugyanis kivehető volt az a hegycsúcs, amelynek közelébe a mentők a holttestére bukkantak.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadkemping

kemping

túrázás

kirándulás

baleset

zemplén