Szörnyű tragédia: holtan találtak rá egy túrázóra a Zemplénben

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: holtan találtak rá egy túrázóra a Zemplénben

Holtan találtak rá egy túrázóra a Zemplénben hétvégén. Valószínűleg megcsúszott, és a mélybe zuhant. A 41 éves hajdúböszörményi férfi vadkempingezett, először a sátrát találták meg. Rendőrök, speciális mentők és a nemzeti park munkatársai, összesen 28-an keresték, miután az édesanyja bejelentette, hogy nem éri el.

A híradó riportja szerint a 41 éves hajdúböszörményi férfi vadkempingezett. A tragédia feltehetően úgy következett be, hogy a férfi megcsúszhatott, majd tíz métert zuhant. Csak napokkal később találták meg, a hosszas keresésben sokat segített a szelfi, amelyet az édesanyjának küldött. A képen ugyanis kivehető volt az a hegycsúcs, amelynek közelébe a mentők a holttestére bukkantak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadkemping

kemping

túrázás

kirándulás

baleset

zemplén