Elképesztő, mit műveltek az autósok hétvégén: életveszélyes manőverek sorát követték el

MTI   
  Megosztom
Elképesztő, mit műveltek az autósok hétvégén: életveszélyes manőverek sorát követték el

Többtucatnyian fordultak meg vagy tolattak vissza a hétvégén az M1-es és az M3-as autópályán történt balesetek helyszínein - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Vasárnap az M1-es és az M3-as autópályán is történtek balesetek, amelyek miatt több kilométeres torlódások alakultak ki

- írták.

A Magyar Közút kamerája rögzítette, hogy többtucatnyian "gondolják jó ötletnek" mindkét helyszínen, hogy a torlódást elkerülve inkább megforduljanak vagy visszatolassanak, számtalan további balesetveszélyes helyzetet teremtve ezzel.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

m1-es autópálya

m3-as autópálya

baleset

közlekedés

magyar közút nonprofit zrt.