Halálra gázoltak egy gyalogost: a járdára sodródott az autó Sopronban

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Halálra gázoltak egy gyalogost: a járdára sodródott az autó Sopronban

A baleset az Ady Endre úton történt, egy 22 éves helybéli férfi az autójával megcsúszott egy kanyarban, és a szemben lévő járdára sodródva elütött egy 39 éves soproni lakost. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Sopronban, az Ady Endre úton 2021, szeptember 4-én 23 óra 56 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival, amikor – eddig tisztázatlan okból – járművével megcsúszott egy kanyarban, majd a szemben lévő járdára sodródva elütött egy 39 éves soproni lakost. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a Police.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

halálos közúti baleset

gyalogos

közlekedés

közlekedési baleset