Szörnyű tragédiával indult a hétvége: szörnyethalt az elgázolt ember

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédiával indult a hétvége: szörnyethalt az elgázolt ember

Péntek este vonatbaleset történt Pestszentlőrinc közelében, személyvonat gázolt halálra egy embert. A forgalmi korlátozásokat azóta feloldották, a vonatok újra menetrend szerint közlekednek az említett szakaszokon.

Pestszentlőrinc állomás közelében péntek este a Nyugati pályaudvarról induló, Monorra tartó szerelvény elgázolt egy embert, az MTI úgy tudja, a férfi a helyszínen meghalt.

A helyszínelés végéig - várhatóan késő éjszakáig - csak egy vágányon haladhattak a vonatok Pestszentlőrinc és Kőbánya-Kispest között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest Cegléd-Szeged vonalakon 10-20 perces késésekre és vonatok kimaradására számítottak.

22:20-ra befejezték a Pestszentlőrincnél történt gázolást követő helyszínelést, így ismét korlátozás nélkül haladhatnak a vonatok. A járatok többsége már pontos a ceglédi vonalon. A menetrend szerinti közlekedés éjszaka helyreállt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon, osztotta meg az információt a Mávinform Facebook oldalán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonatbaleset

gázolás

haláleset

vasúti közlekedés

helyszínelés

forgalmi rend