Ez a kerékpárút lett az Év Erdei Kerékpárútja: ezen az útvonalon érdemes lesz végigtekerni

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a kerékpárút lett az Év Erdei Kerékpárútja: ezen az útvonalon érdemes lesz végigtekerni

Az Év Erdei Kerékpárútja a Nógrád megyei Somoskőújfalu-Eresztvény között húzódó erdei kerékpárút lett az Országos Erdészeti Egyesület pályázatán - közölte a szervezet, közösségi oldalán.

Óriási részvétel mellett ért véget az Országos Erdészeti Egyesület pályázata, amelyben Magyarország legkedveltebb erdei kerékpárútját kerestük. A közönség tíz kiválasztott erdei kerékpárút-nyomvonal egyikére tehette le voksát, hogy a szívéhez legközelebb álló út nyerje el a díjat. 836 szavazattal, nagy előnnyel végzett az első helyen a Somoskőújfalu- Eresztvény között húzódó út, ezzel ez a nyomvonal nyerte el az Év Erdei Kerékpárútja megtisztelő címet

- olvasható a közleményben. Mint írják, ha még nem tekertetünk ezen az egyedülálló úton, érdemes ellátogatni ide a jövőben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

erdei bicikliút

bicikliút

kerékpárút

országos erdészeti egyesület

somoskőújfalu

eresztvény